DierkensHoofd Wemeldinge

Vakantieverhuur aan zee of in de Ardennen

 

Even uitwaaien aan zee ?


Wij verhuren 2 comfortabele ingerichte vakantiehuisjes in het kleine dorpje Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Het huis bevindt zich in de Oesterbaai op 300m van het strand en op 500m van de dorpskern. Huisje nr 11 is voor 5 personen & ons huisje 12 is voor 8 personen of samen 13 personen .In de onmiddellijke omgeving is er: een 18-holes golfbaan, “Sportpunt Zeeland” met een subtropisch zwembad, squash- en tennisterreinen, een avonturenspeelplaats met minigolf, het stadspark van Goes, “De Holland­sche Hoeve” een kinder­boerderij en veel meer... Het stadje Goes, op c.a. 5 km afstand, met vele grote en kleine handelszaken, die uitnodigen tot gezellig winkelen, is zeker een bezoek waard.

Voor verder info mag je gerust even mailen : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download de prijslijst of onze infobrochure

 

Huisje nr 12 met sauna
8 personen
  Huisje nr 11
voor 5 personen
     

Wemeldinge01

 

Wemeldinge02

     

Wemeldinge03

 

Wemeldinge04 

(de huisjes 11 & 12 liggen naast elkaar)  

 

 

 

Even ontspannen in de Ardennen ?

 

"CHALETS DIERKENS" Domaine Les Closeries te Barvaux S/O Durbuy       

Voor uw korte vakanties per week,weekend en midweek bieden wij ruime en comfortabele chalets aan. De eigenaars Nestor en Jeannine zijn meestal zelf ter plaatse en staan garant voor gezellige, propere chalets en een verzorgde tuin. Alle chalets zijn ruim en elk gelegen op een terrein van ongeveer 800m², Hebben allemaal een garage met ook voldoende parking rond de chalets. De chalets hebben allen een terras met pic-nic tafel, barbecue, buitenspeeltuig voor de kinderen en binnen een ping-pongtafel. Ook een spelletje kickeren kan in enkele van onze chalets.
De Omgeving biedt talrijke ontspanningsmogelijkheden, culturele en sportieve activiteiten, wandelingen in het bos... En vooral ook de toeristische wandelweg van 7 km die u van Barvaux naar Durbuy brengt. Deze weg is uitsluitend toegankelijk voor voetgangers en fietsers. In Durbuy kunt u slenteren langs winkeltjes, leuke restaurantjes bezoeken of nagenieten op een terrasje.

Voor meer info ga naar de website.

Download de prijslijst

 

Ardennen01

 

Ardennen05

     

Ardennen03

 

Ardennen04