DierkensHoofd expo3

 
Speelgoedfolderb

 

Wij willen ons team versterken met een gemotiveerde verkoopster 4/5
Steek je graag je handen uit de mouwen? Ben je klantvriendelijk?
Kan je zowel goed in team werken als zelfstandig taken tot een goed einde brengen?  
Ben je optimistisch en dynamisch?
Ben je bereid om op zaterdag en in de schoolvakanties te werken?
Wij hebben geregeld aanvoer nieuwe producten, dus bieden wij een gevarieerde job.
Stuur dan je foto en CV  door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

homify2017

HPwinkelDierkens H&E wilt u helpen bij het vinden van inspiratie voor speelgoed en leuke gadgets voor zowel klein als groot. Maak kennis met ons ruim assortiment aan binnen- en buitenspeelgoed, en onze andere diensten, zoals het mengen van verf, het bijmaken van sleutels, autoplaten, cadeauballonnen, enz.

In de winkel is er een ruime keuze aan speelgoed en gezelschapsspelen (HABA, 999 Games, Plantyn leerspelen, ...), pingpong, kicker en pool.

HPexpoDe specialiteit van Dierkens is gericht op buitenspeelgoed met garantie op veilig kinderplezier. De talrijke speelkastelen, met onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden, zorgen er voor dat uw kinderen zich onbezorgd kunnen uitleven. Talrijke trampolines in alle maten en kleuren én met veiligheidsnet. Rondtoeren met go-karts, ...

Het is onmogelijk om onze volledige collectie hier voor te stellen. We willen u hiermee enkel warm maken voor een greep uit ons aanbod en nodigen u graag uit om langs te komen en het met eigen ogen te bekijken.

 Buitenspeeltuigen2

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren